Waar gaat u wonen in de Zaanstreek

NaamloosEen flat of laagbouw

Zaanstad is allereerst opgedeeld in meerdere gebieden, waarbij Krommenie, Wormerveer en Assendelft eenvoudigweg ook als wijk worden beschouwd. Gaat uw voorkeur uit naar wonen in een flat, waar u vaak een mooi uitzicht heeft en een balkon als buiten? Keuze genoeg in de Zaanstreek.

Zowel in de laagbouw als in een flat is wonen aan het water mogelijk. Neem nou de pakhuizen die gerenoveerd zijn langs de Zaan, of kiest u voor ouderwetse multiculturele gezelligheid in Poelenburg? Laagbouw is door heel Zaanstad te vinden, zowel nieuw gebouwd als gerenoveerd.

Zaanse gezelligheid

Het leuke aan de architecten van tegenwoordig is dat er veelal wordt gecombineerd met ‘hoe het vroeger was’. Middenin het centrum van Zaandam ligt Zaans Goed. Hier is alles in meegenomen. Waar u ook woont; u wordt vanzelf meegenomen in de ‘ouderwetse’ Zaanse gezelligheid.

Deze authentieke knusheid vindt u ook in wijken zoals Zaandijk, Rooswijk en Koog aan de Zaan, waar huizen staan als monumenten bij elkaar. Op welke manier dergelijke woningen ook worden nagebouwd; alleen in de heuse authentieke woningen zal de geschiedenis nog echt voelbaar zijn.

Wonen , , ,

Comments are closed.