Uit eten in Zaandam

restaurant-727992_640Op welk tijdstip u ook wilt eten, verdeeld over heel Zaanstad kunt u op meerdere plekken gastvrij genieten van overheerlijke gerechten. Zowel voor de lunch, high-tea als een uitgebreid diner vindt u vanzelf een fijne plek om u te laten verrassen met de meest uiteenlopende lekkernijen.

Aan de Westzijde 18 is een ware ijssalon gevestigd, waar u als bezoeker geniet van ambachtelijk vers schepijs. In het Zaantheater aan de Nicolaasstraat bevindt zich MUZE Eten en Drinken, waar u naast een bezoek aan het theater geniet van luxe voor weinig geld.

Buiten eten

Het restaurant De Hoop op d’Swarte Walvis aan de Kalverringdijk biedt tijdens redelijke weersomstandigheden een unieke plek op het terras aan het water. Het Zaanse Hoekje aan de Watering is zelfs met de boot bereikbaar, waar Hollands gegeten kan worden voor een redelijke prijs.

Op een klein terras maar oh zo fijn maar liefst 3 uur lang onbeperkt proeven van overheerlijke gerechten kan bij Grand Café De Kleine Waarheid aan de Lombardsteeg. Ook bij Proeverij De Koekfabriek aan de Westzijde kan op het terras aan de Zaan uitgebreid genoten worden.

Uniek

Omdat Zaandam beschikt over meerdere unieke plekken, zal u vaker het gevoel verkrijgen op de meest uitzonderlijke locatie te hebben plaatsgenomen. Maar Zaandam is zoveel meer en daarom beslist een ontdekkingstocht waard. Niet alleen de stad zelf maar ook de verschillende eettentjes bieden diverse mogelijkheden. Eet smakelijk!

Geen categorie

Comments are closed.