Tussentijds verblijf in Zaanstad

inntel-zaandam-bigheader1Logeren in Zaanse sferen

Wanneer u toch van plan bent voor meerdere dagen een bezoek aan Zaanstad te brengen, laat u dan verrassen door het schitterende hotel naast het station van Zaandam. Aan de buitenkant geniet u al van het bijzondere aangezicht: de Zaanse huisjes zijn nu wel erg dichtbij. En dan heeft u nog niet eens alles binnenin gezien.

Alle ruimtes in dit hotel zijn voorzien van elementen die u doen denken aan de Zaanstad. Al zijn het de wit met rode luiken in het zwembad of de unieke Tsaar Peter suite. Naast de gratis WIFI zijn er diverse specials te reserveren, die beslist de moeite waard zijn.

Feestelijk of zakelijk

Ook voor uw eigen bruiloft bent u van harte welkom in het Inntel Hotel in Zaandam. Er wordt zelfs de mogelijkheid gegeven om het ‘ja-woord’ vast te leggen en over de algehele ambiance hoeft u zich als bruid en bruidegom geen enkele zorgen te maken. Tegelijk met een luxe belevenis in dit bijzondere hotel, wordt aldoor de laagste prijs gegarandeerd.

Op zakelijk gebied biedt het hotel maar liefst 7 zalen voor uw vergaderingen en andere zakelijke aangelegenheden. Hier vindt u regelbare verduistering en hoge plafonds voor een ruimtelijk gevoel. Een extra element dat misschien wel te danken is aan de zelf gebrande koffie van Albert Heijn, is een plek voor eigen koffiefaciliteiten voor u en uw zakelijke contacten.

Bron afbeelding: Inntelhotelsamsterdamzaandam.nl

Toerisme , , , ,

Comments are closed.