Naar de bioscoop in Zaandam

Het nieuwste van het nieuwste

Ga je graag voor groots en modern? Dan kies je waarschijnlijk voor het Pathé bioscopencomplex. Het gebouw ziet er al indrukwekkend uit en grenst direct aan de karakteristieke nieuwbouw die Zaandam sinds enkele jaren rijk is. Je bent verzekerd van de meest recente films en reusachtig kijkplezier.

Naast de laatste films worden hier ook feestjes gehouden. Dankzij het Pathé Filmdiner kun je met je partner heerlijk dineren en vervolgens naar de film, maar kies je ervoor het feestje van je kind hier te vieren; zelfs dat is mogelijk, met alles erop en eraan!

Authentiek

Nadat de authentieke Minerva bioscoop ’t Saentje sinds 2012 volledig is omgebouwd tot appartementencomplex, krijg je alleen nog bij het Zaanse Filmhuis De Fabriek een totaalplaatje van hoe het vroeger was. Dit filmhuis is gevestigd in de voormalig jongensschool, de Jozefschool.

Vanwege de geweldige akoestiek leent het filmhuis zich ook uitstekend voor muzikale aangelegenheden. Deze vinden iedere maand plaats onder de naam ‘Fluxfabriek’. De bereikbaarheid én toegankelijkheid van het gebouw zijn uitstekend waardoor het voor iedereen een bijzonder uitje wordt.

Toerisme , , ,

Comments are closed.