Voor jong en oud: uitgaan binnen de Zaan!

zaanse huisjesDe Zaanstreek is een prachtige en gemoedelijke omgeving om in te wonen. Aan de Zaan tref je meer dan 3.500 nieuwbouwwoningen en vele authentieke Zaanse huisjes, welke zorgen voor gezelligheid en voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een woning binnen een landelijk dorp, een stedelijk appartement of een prachtig huis aan het water; je vindt het in de Zaanstreek. Ook kun je binnen de Zaanstreek genieten van diverse, uiteenlopende en actief bezochte uitgaansgelegenheden. Voor zowel jong, als oud en daarmee aantrekkelijk voor iedereen. Wonen aan de Zaan: je zou willen dat je het eerder had gedaan!

Een dagje weg met de kids: leuk voor het hele gezin

Willen jullie als gezin er lekker een dagje tussenuit? Ga voor de grote en gezellige speeltuin de ‘Wadden Speelwereld‘. Dit is een superleuk overdekt speelparadijs, gelegen aan de Zaan. Zo’n speelparadijs vind je nergens anders binnen Noord-Nederland! Speelwereld de Wadden is namelijk de meest uitdagende overdekte speeltuin: je weet niet wat je ziet. Kinderen zullen genieten van uren speelplezier dankzij de reuze glijbanen, rodelbanen, klimrekken en veel meer. De Wadden Speelwereld is dagelijks geopend van 09.00 tot 18.00 uur.

Liever een rustiger, maar net zo indrukwekkende middag plannen? Neem een kijkje bij diverse theatermogelijkheden. De Zaanstreek biedt een groot aanbod betreffende diverse (kinder)theatervoorstellingen. Kom naar de peuterparade onderwaterwereld in het Zaantheater, of kijk naar de Engel met de vieze voeten in Dorpstheater Wormer. Inclusief jodelmuziek, nepsneeuw, bijdehante geiten en een hele dure, onhandige rolstoel. Nieuwsgierig? Wacht dan niet langer en breng een bezoek aan het theater in de Zaanstreek!

Musea

Ook voor diverse interessante, vermakelijke en leuke musea kun je terecht in de Zaanstreek. Ga bijvoorbeeld naar het bakkerijmuseum, waar je een bakkerij uit de negentiende eeuw kunt bezichtigen. In de winkel tref je typische oud-Hollandse producten en speelgoed. Andere leuke musea zijn het politiemuseum, het Zaans museum met haar sfeer van vroegere tijden en het Zuiderzeemuseum, waar je een bezoek aan brengt met de boot.

 

Toerisme, Wonen , , ,

Comments are closed.