Het ziekenhuis voor de inwoners van Zaanstad

Zaans Medisch Centrum De Heel

Net als op andere plekken in Zaanstad wordt u tijdens een bezoek aan het Zaans Medisch Hospital_Beds_by_JohnMKimminsCentrum De Heel opgenomen in een gemoedelijke sfeer. Hier kent men een kleinschalig gebeuren van uiteenlopende specialismen, waarbij men vaak het idee krijgt alsof men hier met een academisch ziekenhuis te maken heeft.

Voor zeer specifieke oogproblematiek kan men terecht bij het Oogheelkundig Medisch Centrum aan de Hendrik Gerhardstraat. Mocht men te lang moeten wachten voor een behandeling bij het ziekenhuis, dan kan men desgewenst een afspraak maken bij het OMC. Onderling hebben de gezondheidsinstellingen contact doordat men beide werkt met het Elektronisch Patiënten Dossier. Een verwijzing kan onder andere ook vanuit De Heel zijn ontstaan.

Polikliniek Saendelft

Speciaal voor de bewoners van Assendelft, Krommenie, Wormerland, Westzaan en Wormerveer is er de polikliniek Saendelft. Bij deze polikliniek kan men terecht voor meerdere specialismen, waaronder Cardiologie, Gynaecologie en Orthopedie. Zelfs een chirurgische behandeling is mogelijk alsook het maken van een röntgenfoto.

U dient er echter rekening mee te houden dat het Zaans Medisch Centrum De Heel er blijft voor de grotere operaties en dat er bij de aparte polikliniek over
het algemeen alleen kleinere chirurgische handeling worden verricht. Dankzij de aanwezigheid van een afdeling Radiologie vinden hier dagelijks meerdere soorten echo’s plaats.

Wonen , , ,

Comments are closed.