De Zaanstreek: rustgevend!

Het gemak van de randstad en de rust van het platteland; In de Zaanstreek ervaar je het! Op slechts een kwartiertje reizen van Amsterdam geniet je van een groene omgeving.

Wonen in de Zaanstreek

Het woningaanbod in de Zaanstreek is enorm en erg variërend. Voel je je fijner in het centrum, waar het wat drukker is, of kies je voor een huisje in een rustige buurt aan het water? Het kan allemaal! Er zijn veel scholen in de omgeving te vinden; Openbare scholen maar ook veel scholen waar lesgegeven wordt volgens normen en waarden die bij een bepaald geloof passen. De Zaanstreek biedt iedereen een thuis!

Werken

Hoewel de Zaanstreek perfect met het OV te bereiken is wordt ook de bereikbaarheid met de auto geoptimaliseerd. De Coentunnel is verdubbeld waardoor er minder files ontstaan. Dit biedt fijne mogelijkheden wat het bereiken van een werklocatie betreft.

Winkelen

Unieker dan Amsterdam maar toch een ruim aanbod aan winkels. Op de woonboulevard bevinden zich verschillende outlets, een grote kringloopwinkel en Loods 5; Een enorme woonwinkel met elke stijl die je kunt bedenken. Deze winkel is op slechts 2 locaties in Nederland gevestigd. In het vernieuwde winkelcentrum Hermitage vind je alle bekende winkels maar ook veel leuke boetiekjes. Sluit je dag af met een drankje of diner op één van de vele terrasjes, of breng een bezoekje aan de Pathé bioscoop!

Sport & Recreatie

Liever iets doen in de rustgevende omgeving van de Zaanstreek? Boek een overnachting in één van de hotels en ga de volgende dag de natuur in! Er zijn veel mogelijkheden om watersporten uit te oefenen, maar wandelen of fietsen via de mooiste plekjes van Noord-Holland is ook bijzonder om eens te ervaren.

Hoewel de Zaanstreek een stuk onbekender is dan Amsterdam, is het absoluut de moeite waard om eens te bezoeken!

Wonen

Comments are closed.