Authentiek logeren in de Zaanstreek

185523451Met hart en ziel

Wat is er leuker dan logeren in een authentieke sfeer? In verschillende Bed and Breakfast logeerplekken is er met hart en ziel gewerkt om de oude sfeer te combineren met de huidige tijd. Hier proeft u als toerist nog eens de echte Zaanse sfeer.

Vooral de plaatsen waar een historische naam heerst weet u zeker dat u in de oude tijd terug gaat. Om maar enkele voorbeelden te noemen: ‘Heerlijck Slaapen’  of ‘Het Kraaienest’

Zaanse sferen

In vrijwel alle Bed and Breakfast logeeraangelegenheden is de Zaanse sfeer terug te vinden. Al is het misschien niet binnenshuis, dan is er voldoende in en om de verblijfplaats te doen. De echte gastheer of -vrouw weet wat er in de nabije omgeving te doen is en wat bij de gasten past.

De meeste B&B’s zijn aangepast aan de moderne tijd en bieden WIFI, een luxe badkamer en een combi-magnetron. Over het algemeen worden dergelijke aanpassingen welkom geheten, maar u hoeft er niet van op te kijken wanneer uw eten wordt verwarmd op een ouderwetse stoof of u mag slapen in een romantische bedstee.

 

Toerisme , , ,

Comments are closed.